Asociación Valenciana para el Síndrome de Prader-Willi

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inicio Alerta médica Cronica Bunyol desembre

 

 

CRÓNICA DE DECEMBRE BUNYOL 2014

De nou, cares d'alegria. Hui, per ser festiu, hem hagut d'avançar l'hora d'eixida. Anècdotes i somriures se succeïxen cap a Buñol. Una vegada en el pis, repartim habitacions i fem una assemblea per a decidir de forma democràtica, el menú, les activitats d'oci, repartir tasques de la casa i fer la llista de la compra.

Es fa de dia el sábado... Què bé hem dormit. Ens Desdejunem tranquil·lament i ens anem a fer la compra. Sovint, algun de nosaltres es queda hipnotitzat davant d'algun producte com si este ens fora a parlar, fins que Toni o Alex, ens induïxen al present. Hui menjarem en el Parc de la Violeta, així que, a l'arribar a casa, ens fem uns entrepans vegetals, no penseu malament, i ens n'anem d'excursió. En acabant de dinar, i aprofitant el sol de tardor, estirem unes mantes en la gespa i ens relaxem, uns dormint, altres contemplant els núvols i altres, molestant al company.

Ja de volta a casa, el cansament va

 

 

 

                                      De nuevo, caras de alegría. Hoy, por ser festivo, hemos tenido que adelantar la hora de salida. Anécdotas y sonrisas se suceden hacia Buñol. Una vez en el piso, repartimos habitaciones y hacemos una asamblea para decidir de forma democrática, el menú, las actividades de ocio, repartir tareas de la casa y hacer la lista de la compra.

 

                                      Amanece el sábado... Qué bien hemos dormido. Desayunamos tranquilamente y nos vamos a hacer la compra. Frecuentemente, alguno de nosotros se queda hipnotizado delante de algún producto como si éste nos fuera a hablar, hasta que Toni o Alex, nos inducen al presente. Hoy comeremos en el Parque de la Violeta, así que, al llegar a casa, nos hacemos unos bocadillos vegetales, no penséis mal, y nos vamos de excursión. Después de comer, y aprovechando el sol de otoño, estiramos unas mantas en el césped y nos relajamos, unos durmiendo, otros contemplando las nubes y otros, molestando al compañero. Ya de vuelta a casa, el cansament va apareixent, així com les queixes. Parem en el casino del poble a prendre algo...

 

                                      El diumenge amaneció solejat. Ens vam fer les maletes i ens vam anar a fer un passeig pel Castillo de Buñol. Per a la nostra sorpresa, ara cobren entrada al museu del castell. I per a acabar el cap de setmana, no podia faltar per a menjar, el nostre volgut Pollastre a l´ast Bunyoler de què Toni i Alex, ja ni mengen, del reiteratiu del nostre amic. Això sí, si de quelcom va servir el cap de setmana, va ser per a decidir en assemblea que durant una temporada llarga no invitarem el famós pollastre als nostres plats."

 

 

 

 

 

 

 

COL·LABORADORS

Logo Integra

Per l'entrega i dedicació en el desenvolupament dels treballs d'enginyeria que ens han permès obrir el nostre Centre d'Atenció Primerenca.

Amb la col.laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana

Amb la col.laboració de l'Ajuntament de Valencia, Regidoria de Participació Ciutadana i Acció Veïnal