Asociación Valenciana para el Síndrome de Prader-Willi

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

 

 

JORNADES LÚDIQUES  A.V.S.P.W. 

"El passat cap de setmana del 27 al 29 d'octubre es van realitzar les jornades familiars del XX aniversari de l'AVSPW, els usuari, les seues famílies i monitors compartim diverses activitats en el complex hoteler residencial d'El Puig Valhotel.

 

Es van realitzar tallers/murals, vídeo forum, passejos per la platja i com no totes les nits amenitzades per balls amb música en directe. El tracte del personal de l'hotel va ser magnífic, tractant en tot moment de complaure'ns, així com l'actitud dels nostres monitors va ser com sempre molt professional i humana."

 

 

 

 

 

"Totes les famílies vam tindre un cap de setmana de compartint moments agradables amb els nostres fills i amb les altres famílies de la nostra associació.

Des d'ací vull llançar un missatge d'agraïment a tots els que han col·laborat que este projecte fóra possible i que ens haja aportat a tots altra visió així com les ganes de tornar a passar moments com estos."

 

 

 

Blanca

Avspw

 

 

TALLERS

 

 

 

 

 

 

 

 

COL·LABORADORS

Logo Integra

Per l'entrega i dedicació en el desenvolupament dels treballs d'enginyeria que ens han permès obrir el nostre Centre d'Atenció Primerenca.

Amb la col.laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana

Amb la col.laboració de l'Ajuntament de Valencia, Regidoria de Participació Ciutadana i Acció Veïnal