Asociación Valenciana para el Síndrome de Prader-Willi

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

 

 

CRÓNICA DE DECEMBRE BUNYOL 2014

De nou, cares d'alegria. Hui, per ser festiu, hem hagut d'avançar l'hora d'eixida. Anècdotes i somriures se succeïxen cap a Buñol. Una vegada en el pis, repartim habitacions i fem una assemblea per a decidir de forma democràtica, el menú, les activitats d'oci, repartir tasques de la casa i fer la llista de la compra.

Es fa de dia el sábado... Què bé hem dormit. Ens Desdejunem tranquil·lament i ens anem a fer la compra. Sovint, algun de nosaltres es queda hipnotitzat davant d'algun producte com si este ens fora a parlar, fins que Toni o Alex, ens induïxen al present. Hui menjarem en el Parc de la Violeta, així que, a l'arribar a casa, ens fem uns entrepans vegetals, no penseu malament, i ens n'anem d'excursió. En acabant de dinar, i aprofitant el sol de tardor, estirem unes mantes en la gespa i ens relaxem, uns dormint, altres contemplant els núvols i altres, molestant al company.

Ja de volta a casa, el cansament va

 

 

 

                                      De nuevo, caras de alegría. Hoy, por ser festivo, hemos tenido que adelantar la hora de salida. Anécdotas y sonrisas se suceden hacia Buñol. Una vez en el piso, repartimos habitaciones y hacemos una asamblea para decidir de forma democrática, el menú, las actividades de ocio, repartir tareas de la casa y hacer la lista de la compra.

 

                                      Amanece el sábado... Qué bien hemos dormido. Desayunamos tranquilamente y nos vamos a hacer la compra. Frecuentemente, alguno de nosotros se queda hipnotizado delante de algún producto como si éste nos fuera a hablar, hasta que Toni o Alex, nos inducen al presente. Hoy comeremos en el Parque de la Violeta, así que, al llegar a casa, nos hacemos unos bocadillos vegetales, no penséis mal, y nos vamos de excursión. Después de comer, y aprovechando el sol de otoño, estiramos unas mantas en el césped y nos relajamos, unos durmiendo, otros contemplando las nubes y otros, molestando al compañero. Ya de vuelta a casa, el cansament va apareixent, així com les queixes. Parem en el casino del poble a prendre algo...

 

                                      El diumenge amaneció solejat. Ens vam fer les maletes i ens vam anar a fer un passeig pel Castillo de Buñol. Per a la nostra sorpresa, ara cobren entrada al museu del castell. I per a acabar el cap de setmana, no podia faltar per a menjar, el nostre volgut Pollastre a l´ast Bunyoler de què Toni i Alex, ja ni mengen, del reiteratiu del nostre amic. Això sí, si de quelcom va servir el cap de setmana, va ser per a decidir en assemblea que durant una temporada llarga no invitarem el famós pollastre als nostres plats."

 

 

 

 

 

 

 

COL·LABORADORS

Logo Integra

Per l'entrega i dedicació en el desenvolupament dels treballs d'enginyeria que ens han permès obrir el nostre Centre d'Atenció Primerenca.

Amb la col.laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana

Amb la col.laboració de l'Ajuntament de Valencia, Regidoria de Participació Ciutadana i Acció Veïnal